Smoothie-tips till alla som är dumma i huvudet och inte kan googla smoothie!

Om man äter först banan och sen lite jordgubbar eller något annat gott (man kan välja själv, om man är allergisk mot jordgubbar måste man ju faktiskt inte använda det) och sen kräks upp det, så blir det som en smoothie. Om man känner sig på förnämt humör kan man kräka ner det i ett glas och dricka med sugrör. Men jag brukar bara kräka med stängd mun, och sen dricka det direkt, gott och mättande!  Om man vill festa till det lite så kan man be sin pojk- eller flickvän (all kärlek är vacker kärlek) att ha mjölk i munnen, och så kan man blanda det så som de gör i oboy-reklamen, det blir skoj och lite sexigt också. Men akta så ni inte börjar skratta, för då kommer det mjölk och kräks överallt. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Kul det där med kräks. En gång var jag och en polare ute, och så blev hon aspackad och typ kräkte ner sig själv helt och typ låg på marken och grät. Du fick jag mig ett gott skratt. Haha. Nä vet ni vad, det finns inget som kräks.

Kram från BlondinCalle

ps. Den polaren går nu på Procivitas, hon är med i deras festkommité för hon om någon vet hur man fixar en helkväll. Kräks WOHO!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej Blondie! Har följt dig hela din karriär och gillar dig mycket. Men tyckte detta var äckligt! Tummen ner.

2009-01-23 @ 17:08:43
Postat av: Davve

ÄH JOHANNA! SLÄNG DIG I VÄGGEN! BLONDINCALLOOOW ÄR SKÖN! !! ! !

2009-01-23 @ 17:10:42
Postat av: Millie

Håller med Johanna :( Blä.

2009-01-23 @ 17:11:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0