En förhäxning...

Läs det här illa kvickt:

Antingen kommer man till herrarnas eller också kommer man till damernas. Kommer man till herrarnas så är det inget mer med det, men kommer man till damernas så har man ytterligare två möjligheter.

Nu har du läst detta och om du inte går in på den här bloggen varje dag i fortsättningen, kommer något väldigt konstigt och kanske lite oroväckande växa ut ur baken på dig (det här inget hot på något sätt, men kom inte tillbaka och säg att det är mitt fel sen...)

Synes


Ett gammalt talesätt

Farmor skulle precis iväg när hon kände att magen kröp ihop och blev en boll. Hon transformerade sig till en liten pingisboll som senare åts upp av hennes katt som blev så full att han spydde upp en gammal pizza igen.

Vet inte riktigt hur jag ska tolka detta, men det känns som det utgör en viss tyngd trotsallt.

palla procce...

Någon har lagt en plastpåse i min väska

Ett blogginlägg är som en krönika fast med fler stavfel.

Tycker ProCivitas är lite sisådär.
Kram från er och enbart er BlondinCalle

Jobbar och sliter på naglarna jag biter och samvetet tviter

Jag ska skriva lite om miljöproblem. Ansvars frågan ligger på politikerna, konsumenterna och Måns i klassen. Vi har lösningar, naturligtvis. Såsom, samåkning, nerläggning av procivitas samt att Måns får hålla andan två minuter om dagen. 
 
Snälla läs min blogg lite mer, det är så ensamt om kvällarna.

Tycker procivitas är lite sisådär.


Människor och djur

Hej. Förlåt för att jag är lite tråkig ibland. Och för att jag inte kan stava till siSÅdär alltid. Det är en av mina brister.

Tja.

Måndag

En gång hade jag en strumpa som det stod måndag på och en som det stod fredag på. Det blev verkligen hjärngympa.

Tycker att ProCivitas är lite sisådär!

Tjabba,,,

Hejsan hoppsan gullungar

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag. Så tänkte samla på mig lite frågor av er, ni hörde rätt ER! Fråga mig om vad som helst så ska jag och mitt betydelsefulla liv och åsikter svara på dem!
Annars har det inte hänt alltför mycket. Var i Frankrike igår shoppade lite, man kan tro att det är gratis där men det kan jag tala om för er att det inte är. Det krisa lite och mina två veckors semester fick avbrytas, glömde ju datorn hemma så kunde inte blogga... Hemma idag iallafall, planerna för kvällen blir nog att åka pågatåg till någon liten by och testa gatukök. Kontrasten mellan igår och idag, inte särskilt stor.

TYcker procivitas är lite sisodär.


kram blondincalle


Förtydligande

Jag har fått en del klagomål på att mitt smoothie-tips skulle vara äckligt.

Så jag vill bara förtydliga.

Jag är snygg som fan, så det är okej för mig att vara äcklig.


Kram BlondinCalle

så kändes det att få en droppe i håret, man vet liksom inte vad man ska göra


Regnig dag och för en filosof som jag innebär det problem

Hej alla mina miljontals älskade läsare!

Ida´g när jag var ute och gick fick jag en droppe i håret. Jag tyckte det kändes hemskt. Blev otroligt äcklad av det och kände att jag behövde lite mental träning och ett paraply för att klara mig. Tänkte på detta en lång stund tills jag tillslut glömde det, det var skönt. Jag började istället tänka på diverse saker om livet och dess meningen, men kom inte fram till något. Min dag är betydelserik.

Tycker proCCCCivitas är lite sisodär.


kram blondincalle

Färdig googlad och klar för alla er som inte riktigt kan men det kan också vara okej för man behöver inte vara bäst på allt


Smoothie-tips till alla som är dumma i huvudet och inte kan googla smoothie!

Om man äter först banan och sen lite jordgubbar eller något annat gott (man kan välja själv, om man är allergisk mot jordgubbar måste man ju faktiskt inte använda det) och sen kräks upp det, så blir det som en smoothie. Om man känner sig på förnämt humör kan man kräka ner det i ett glas och dricka med sugrör. Men jag brukar bara kräka med stängd mun, och sen dricka det direkt, gott och mättande!  Om man vill festa till det lite så kan man be sin pojk- eller flickvän (all kärlek är vacker kärlek) att ha mjölk i munnen, och så kan man blanda det så som de gör i oboy-reklamen, det blir skoj och lite sexigt också. Men akta så ni inte börjar skratta, för då kommer det mjölk och kräks överallt. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Kul det där med kräks. En gång var jag och en polare ute, och så blev hon aspackad och typ kräkte ner sig själv helt och typ låg på marken och grät. Du fick jag mig ett gott skratt. Haha. Nä vet ni vad, det finns inget som kräks.

Kram från BlondinCalle

ps. Den polaren går nu på Procivitas, hon är med i deras festkommité för hon om någon vet hur man fixar en helkväll. Kräks WOHO!

Hemma

Ja, som överskriften lyder så sitter jag hemma och gör inte ett dyft. Roliga saker hände idag, som jag kanske skulle kunna berätta om, men nä har ingen ork. Sitter och funderar på vem som ska bli min bloggarkompis, då kan man ju prata och blogga och kanske skicka ett meddelande för att skoja till det. Jag har X antal att välja mellan, för så är det ju att vara känd som jag, även fast jag inte alls märker av det. Åh vill ha en bästaste bästa kompis nu så jag kan länka till hans/hennes blogg. Mina smoothies kommer dyka upp så småning (hoppas jag) om så ni får bärga er!


Tycker procivitas är lite sisådär.


kram blondincalle


Förändring

Jag tror jag inte vill att det ska vara en modeblogg mer, kanske en av mina sekreterare får skriva om det.

Tillbaka till beslutsångesten. Det kan vara jobbigt för många, men kom ïhåg, om du ställs inför ett svårtbeslut, så sätt dig eller lägg dig så bekvämt som möjligt. Ta därefter ett par djupa andetag och så är allting löst och du har ett självförtroende likt ingen annan. Ångesten kanske finns kvar men det är ju egentligen struntsamma.

Tycker procivitas är lite sisådära.

kram blondincalle

Jag gillar färg

Idag i skolan pratade vi om favoritfärger. Jag röstade på blå, men jag ångrade mig och valde röd.
Därför tänkte jag skriva lite om beslutsångest och lyckas välja rätt. Speciellt för alla yngre läsare som ska välja gymnasium och sådära. Nu vet jag hur det känns. Det var ett litet steg för BlondinCalle men ett stort för mänskligheten.

Kram
BlondinCalle

Handlingsplan

Ojoj, det är verkligen livat här och jag startade den igår! Tänk att det kan hända mig.

"Mode"-blogg av CalleBlond, nej.. BlondinBel.. nä eh jag. Mig. Så.

Hej Allihopa!

Som jag sa i tidigare inlägg vill jag att ni ska förstå att även om jag är lite "MODEGALEN" så är detta inte en "mode"-blogg. Jag skriver om mitt liv och min vardag och "mode" råkar vara en del av det. Så. Nu när jag fick sagt det ska jag besvara en läsarfråga. Jag orkar inte svara på allt, men eftersom jag är något av en "mode"-guru, så vill jag ge alla chansen att ta del av mina tips. 


Fråga:
Hej BlondinCalle!
Emil-Jim här igen. Hehe :P. Jo jag har en fråga. Jag har ganska korta och stubbiga ben. Vilken sorts jeans tycker du att jag ska använda?
Keep up the good work!
Kram


Svar:

Hej kära Emil-Jim ärade läsare.
Jag vill tipsa om den här modellen. Den är fin.



Kram från "Mode"-gurun, BlondinCalle. Imorgon delar jag med mig av goda och nyttiga smothies!

Bild

Har spanat i kommentarerna och märkt att det efterlängtas en bild. Så självklart kommer jag inom snar framtid ta en superseriös bild där ni kan få se hur snygg jag är. Jag är graciös. Har även förstått att ni gärna vill ha en frågestund för att lära känna mig ännu bättre. Så fråga vad ni vill, men svarar bara på superseriösa frågor. För detta är inte bara en modeblogg det är en faktablogg också.
Kram BlondinCalle.

Hektiska dag, buhu

Hej alla mina minst 3 läsare!
Idag har det varit fart och fläkt. Först lite skola och prov, buhu. Sen arrangera en gympalektion som tro det eller ej gick super, woho. Cyklade hem och fick rensa mina tankar har det som jobbigt nu, med en massa inspelningar och dylikt. Funderar på en philadelphiamacka men det blir nog inte av, buhu. Ska ta ett avkopplade bad nu, med tanke på mina inspelningar, buhu men ändå woho för det är lite kul trotsallt. Syns ju ännu mer nu och kan vara extra störig mot alla, woho. Blir nog massor med bloggande senare.
Tycker procivitas är lite sisådär.
Kram Blondincalle

En paus för att lära mig andas

Hej jag heter BlondinCalle, och det här är min nya blogg.
Men just nu känns det som det enda jag gör är att blogga, det är liksom inte kul längre.
Så jag ska nu ta en paus för att lära mig andas.

Kram BlondinCalle

Blondincalle i klassrummet

Tänk att jag som bara är 17 höstar sitter i ett klassrum och skriver på en bärbar dator (laptop). Efter skolan ska jag cykla ( motion är bra) hem och bre mackor med philadelphia och ett stort glas oboy. Det är så jag vill ha det.

Kram BlondinCalle

RSS 2.0